Cu caracteristica Procesor de import, puteţi automatiza importul în masă de documente din e-mail, foldere de reţea sau fişiere listă într-o procedură Content Capture.
Pt. a afla mai multe despre procesarea importurilor şi cum o puteţi configura pt. a automatiza importul în masă de documente, consultaţi:
Procesorul de import vă permite să automatizaţi importul în masă al documentelor (tip imagine şi non-imagine) în Oracle Content Management, din e-mail, foldere de reţea sau fişiere listă.
Setările cheie ale jobului procesor de import
Puteţi aplica importul automatizat de imagini şi alte documente electronice al procesorului de import în Content Capture, unor aplicaţii precum dispozitive multifuncţionale, imagini scanate utilizând un software de la terţi şi documente trimise ca ataşamente la e-mail.
Sursă e-mail: Pentru un job procesor de sursă e-mail, procesorul de import importă fişiere ataşate la mesajele de e-mail care sosesc în Content Capture. De asemenea, el poate importa corpul mesajului de e-mail şi întregul mesaj de e-mail.
Sursă folder: Pentru un job procesor al unei surse folder, procesorul de import monitorizează un folder de import şi importă toate fişierele pe care le găseşte cu o mască de fişier specificată.
Sursă fişier listă: Procesorul de import monitorizează un folder de import şi citeşte un fişier listă (text) care conţine înregistrări ce identifică fiecare fişier care trebuie importat, zero sau mai multe fişiere de tip ataşament de importat şi, opţional, valorile metadatelor care urmează să fie asignate fişierului.
Puncte importante referitoare la procesarea importului
Spre deosebire de alte procesoare de seturi care procesează seturi aflate în coada de aşteptare, procesorul de import sondează cu o frecvenţă specificată (variind de la fiecare 30 secunde, la o dată pe zi), acţiune prin care caută sursa specificată pentru fişierele de importat, şi dacă le găseşte, începe procesarea lor.
Pentru o sursă de e-mail, puteţi preciza conturile de e-mail pe care doriţi să le monitorizaţi şi mesajele de e-mail şi/sau ataşamentele pe care doriţi să le importaţi.
Pentru un job de fişier listă, puteţi identifica folderul şi fişierele listă care doriţi să fie citite.
Pentru un job de import folder, puteţi identifica folderul şi tipurile de fişiere pe care doriţi să le importaţi.
Nu efectuaţi modificări majore la elementele procedurii unui job procesor de import, în timp ce aceasta este online. De exemplu, dacă modificaţi sau eliminaţi câmpuri de metadate utilizate de acel job, vor apărea erori deoarece datele din set nu mai corespund cu setările jobului.
Când editaţi setările jobului procesor, rulaţi clientul pentru a vizualiza seturile importate. În cadrul clientului, este necesar să reactualizaţi lista de seturi pentru a vedea seturile nou importate.
Paginile de configurare pentru procedura selectată sunt afişate în dreapta.
Deschideţi fila Captare a procedurii dvs.
În tabelul Joburi procesor de import, faceţi clic pe pentru a crea un nou job. Pentru a edita un job existent, selectaţi-l şi faceţi clic pe
.
De asemenea, puteţi copia un job procesor de import selectându-l, făcând clic pe şi introducând un nume nou atunci când vi se solicită. Copierea unui job vă permite să îl duplicaţi rapid şi să îl modificaţi.
Selectaţi setările din pagina Setări generale.
Introduceţi un nume în câmpul Nume job import şi un prefix în câmpul Prefix set. Seturile importate sunt denumite utilizând acest prefix, urmat de un număr care se incrementează cu fiecare set nou.
În câmpul Sursă de import, specificaţi o sursă pentru fişierele importate: Sursă e-mail, Sursă folder sau Sursă fişier listă.
Sursa pe care o selectaţi determină setările care sunt afişate pe pagina Setări sursă import.
Pentru Sursă folder sau Sursă fişier listă, în câmpul Frecvenţă de import specificaţi intervalul de timp la care jobul procesor de import verifică dacă există fişiere de importat. Puteţi să alegeţi: la fiecare 30 de secunde, la fiecare 1, 5, 15 sau 30 de minute, la fiecare 1 oră sau în fiecare zi. Dacă specificaţi în fiecare zi, precizaţi o oră în câmpurile Oră şi Min care se afişează.
Completaţi alte setări de pe pagină, cum ar fi specificarea unei stări sau priorităţi prestabilite pentru set, care să fie asignate seturilor atunci când acestea sunt create.
Pe pagina Setări imagine, completaţi setările referitoare la modul în care fişierele de tip imagine care au fost importate sunt formatate şi validate.
Selectaţi opţiunea Păstrare fişiere imagine, pentru a păstra fişierele de tip imagine şi a permite procesorului de import să importe imagini fără a efectua nicio procesare a imaginilor. Selectarea acestei opţiuni dezactivează automat toate celelalte opţiuni de pe această pagină. Nu veţi putea să editaţi documentele păstrate ale fişierelor tip imagine (de exemplu, să adăugaţi pagini, să ştergeţi pagini sau să mutaţi pagini).
În câmpul Reducere eşantionare imagine specificaţi modul de conversie a imaginilor, păstrând formatul imaginii (Niciunul), făcând conversia culorii în tonuri de gri (Reducere eşantionare culoare la tonuri de gri pe 8 biţi) sau în alb-negru (Reducere eşantionare culoare sau tonuri de gri la alb-negru).
În câmpul Calitate imagine JPEG specificaţi o valoare între 0 şi 99, unde 99 este cea mai bună calitate, iar 85 este setarea prestabilită. Acest câmp nu se aplică imaginilor alb-negru.
În câmpurile Prag byte pagini blanc pentru alb - negru şi Prag byte pagini blanc pentru color sau tonuri de gri, introduceţi o valoare pentru dimensiune (în bytes). Orice imagine a cărei dimensiune este mai mică sau egală cu pragul este considerată o pagină goală şi, prin urmare, ştearsă.
Notă:
Pentru alb-negru (imagini de 200 x 200 DPI), valoarea recomandată este 1500. La această setare, o pagină goală şi o pagină cu o cantitate mică de text sunt de obicei diferenţiate.Pe pagina Profil document, configuraţi setările legate de asignarea metadatelor la documentele importate. Consultaţi Configurarea asignării de metadate în timpul importului.
Pe pagina Setări sursă import, configuraţi setările specifice sursei.
Pentru un job cu sursă e-mail, consultaţi Configurarea importului de mesaje de e-mail şi ataşamente la e-mail.
Pentru un job cu sursă folder, consultaţi Configurarea importului de fişiere dintr-un folder.
Pe pagina Postprocesare, specificaţi ce se întâmplă după ce se finalizează procesarea importului. Consultaţi Configurarea post-procesării pentru un job procesor de import.
Verificaţi setările din pagina Sumar job import şi faceţi clic pe Trimitere.
Acum puteţi să testaţi jobul procesor de import pe care l-aţi creat, să setaţi frecvenţa la fiecare 30 de secunde şi să monitorizaţi folderul sau contul de e-mail pentru a vizualiza activitatea de procesare.
Când ştergeţi un job de import, procesorul de import nu mai monitorizează fişierele la frecvenţa indicată. Dacă joburile de import sunt online, rulează la intervalul precizat în câmpul Frecvenţă import din pagina Setări generale a jobului. Puteţi opri temporar rularea jobului (puteţi să îl scoateţi offline) sau puteţi modifica un job dezactivat să ruleze din nou.
Adesea, utilizatorii importă documente de tip imagine care conţin pagini goale. Puteţi configura Content Capture pentru a detecta şi şterge automat paginile goale din documente. Tot ce trebuie să faceţi este să specificaţi o dimensiune de prag a fişierului, astfel încât orice imagine a cărei dimensiune este mai mică sau egală cu această dimensiune a pragului să fie considerată o pagină goală.
Procesorul de import importă fişierele ataşate la mesajele de e-mail primite, împreună cu elementele mesajelor de e-mail cum ar fi textul subiectului şi al corpului, în Content Capture. Fiecare mesaj de e-mail importat devine un set, cu elemente de e-mail precum ataşamentele, corpul mesajului sau întregul mesaj de e-mail, create ca documente separate în cadrul setului.
Pentru a configura setările jobului procesor de import e-mail:
Ca să adăugaţi, editaţi sau copiaţi un job procesor de import, selectaţi Sursă e-mail în câmpul Sursă de import din pagina Setări generale.
Pentru a configura importul de e-mail, selectaţi pagina Setări sursă import.
Protocol de conectare | Opţiuni disponibile | Valoare |
---|---|---|
Server de e-mail IMAP standard | Server de e-mail IMAP standard | Introduceţi un nume de server DNS sau o adresă IP. De exemplu, emailserver.example.com . Acest server de e-mail trebuie să accepte TLS 1.2 sau o versiune superioară şi să accepte conexiuni prin intermediul portului 993. |
Servicii Web Microsoft Exchange | Tip serviciu Exchange: Autentificare de bază. Numai acreditările pentru contul de e-mail. | Introduceţi adresa URL a serviciului Web Microsoft Exchange, în următorul format: https://<hostname>/ews/exchange.asmx . De exemplu, https://outlook.office365.com/ews/exchange.asmx . |
Servicii Web Microsoft Exchange | Tip serviciu Exchange: OAuth. Acreditările pentru contul de e-mail, plus cheile Exchange Online |
|
Google Mail (OAuth) | Google Mail (OAuth) | Consultaţi Configurare Google Mail (OAuth) pentru import e-mail |
În tabelul Conturi de e-mail de procesat, faceţi clic pe . În dialogul Adăugare/Editare cont de e-mail, introduceţi o adresă de e-mail şi o parolă, pentru a furniza jobului acces la contul de e-mail.
Faceţi clic pe Verificare, pentru a confirma că Content Capture se poate conecta la serverul de e-mail utilizând informaţiile specificate pentru contul respectiv. Dacă este necesar, includeţi conturi de e-mail suplimentare.
Pe fila Filtre pt. mesaje, specificaţi unde şi cum să se caute mesajele de e-mail şi/sau ataşamentele.
În câmpul Foldere de procesat, introduceţi unul sau mai multe foldere de căutat în conturile de e-mail specificate. Valoarea prestabilită este cutia Inbox a serverului. Pentru a specifica mai multe foldere, separaţi-le cu un caracter ; (punct şi virgulă). Pentru a specifica subfoldere, includeţi un delimitator de cale aplicabil pentru serverul de e-mail, cum ar fi o bară oblică la dreapta / (forward slash), ca în folder/subfolder.
În mod prestabilit, Content Capture procesează toate e-mailurile din folderul specificat, cu excepţia cazului în care jobului respectiv i se aplică un filtru de mesaje. Opţional, în tabelul Filtre pt. mesaje selectaţi câmpul Activat pentru fiecare element de e-mail de căutat, apoi introduceţi caracterele de găsit în câmpul Câmpul conţine.
De exemplu, pentru a căuta e-mailuri al căror subiect sau corp al mesajului conţine cuvântul plată, ar trebui să selectaţi Activat pentru ambele câmpuri de căutare, să includeţi plată
în fiecare intrare Câmpul conţine şi să selectaţi operatorul de căutare Sau.
În câmpul Operator de căutare, selectaţi operatorul de căutare care va fi utilizat pentru filtrele de mesaje specificate: Şi (prestabilit) care face importul numai dacă toate criteriile de căutare corespund, în timp ce Sau face importul dacă oricare dintre criteriile de căutare corespund.
Pe fila Procesare, specificaţi modul de procesare a mesajelor de e-mail şi a ataşamentelor acestora. Puteţi specifica informaţiile care trebuie incluse şi prioritatea pe care trebuie să o asignaţi seturilor, în funcţie de prioritatea e-mailului.
La Opţiuni mesaj de e-mail, specificaţi dacă trebuie importat fişierul cu corpul mesajului. Specificaţi formatul de import al acestuia (text sau EML) şi dacă acesta ar trebui să fie inclus atunci când nu există ataşamente şi dacă întregul mesaj de e-mail (inclusiv ataşamentele) ar trebui să fie importat ca un fişier EML.
În câmpul Includere ataşamente care corespund acestor măşti, specificaţi fişierele din ataşament în funcţie de măştilor lor de fişiere. Puteţi introduce mai multe măşti de fişiere, separate prin virgulă sau punct şi virgulă. De exemplu, puteţi include toate fişierele PDF (*.pdf).
În câmpul Excludere ataşamente care corespund acestor măşti, specificaţi fişierele din ataşament care trebuie excluse în funcţie de măştilor lor de fişiere. Puteţi introduce mai multe măşti de fişiere, separate prin virgulă sau punct şi virgulă.
Opţional, selectaţi Se post-procesează întotdeauna când ataşamentele nu corespund măştilor pentru a post-procesa întotdeauna e-mailurile când ataşamentele nu corespund măştilor specificate în cîmpuri, Includere ataşamente care corespund acestor măşti şi Excludere ataşamente care corespund acestor măşti. Dacă acest câmp este activat şi atașamentele nu corespund măştilor specificate, atunci importul e-mailului este considerat nereuşit şi este post-procesat în conformitate cu setările pe care le specificaţi sub câmpul La importul eşuat din fila Postprocesare.
Notă:
Câmpul Se post-procesează întotdeauna când ataşamentele nu corespund măştilor este dezactivat, atunci când ambele câmpuri Import fişier corp mesaj şi Includere când nu există ataşamente sunt activate în acelaşi timp.La Ordonare documente, specificaţi ordinea în care elementele (de exemplu, corpul mesajului şi ataşamentele) dintr-un mesaj de e-mail trebuie să fie ordonate ca documente în seturile importate.
Sub Includere în notă set, selectaţi elementele mesajului (cum ar fi Dată/Oră primire, Adresă expeditor, Adresă destinatar, Subiect şi Corp mesaj).
La Prioritate set, asignaţi opţional o prioritate fiecărui set nou, pe baza priorităţii mesajelor sale de e-mail (scăzută, normală sau ridicată). De exemplu, introduceţi 8 în câmpul Ridicată pentru a asigna e-mailurilor cu prioritate ridicată, o prioritate de 8 pentru set în Content Capture. E-mailurile la care nu s-a asignat nicio prioritate, sunt considerate cu prioritate normală.
Pe fila Postprocesare, specificaţi ce se întâmplă cu mesajele de e-mail după ce importul a reuşit sau a eşuat. Puteţi şterge mesaje, le puteţi muta într-un folder specificat din contul de e-mail sau, în cazul unui import nereuşit, puteţi împiedica ştergerea mesajelor. De exemplu, dacă jobul este executat în mod regulat, este posibil să împiedicaţi importul din nou al e-mailurilor importate cu succes, mutându-le într-un folder specificat.
Completaţi alte pagini ale jobului procesor de import, conform descrierii din Adăugarea sau editarea unui job procesor de import.
Acum puteţi testa jobul de import e-mail. Procesorul de import verifică mesajele conturilor de e-mail configurate şi caută foldere pentru e-mailurile corespunzătoare. Dacă se găsesc e-mailuri corespunzătoare, procesorul de import creează un set pentru Content Capture şi un document pentru fiecare document importat din mesajul de e-mail. Opţional, procesorul de import populează câmpurile de metadate cu metadate din e-mail şi şterge mesajele importate cu succes sau le mută într-un folder.
Periodic, Content Capture preia e-mailurile din contul de e-mail pe care îl configuraţi pe fila Conturi de e-mail. Totuşi, dacă doriţi să declanşaţi un import de e-mail la un anumit moment, selectaţi un job de import e-mail în tabelul Joburi procesor de import şi faceţi clic pe pictograma . Această pictogramă este dezactivată, dacă jobul dvs. de import e-mail este offline.
La un job de import de fişiere listă, procesorul de import monitorizează un folder de import pt. fişiere listă asociate. Acesta importă fişierele documentului, valorile de metadate şi ataşamentele identificate în fişierul listă.
Pt. a configura setările jobului de procesor de import de fişiere listă:
Generaţi un fişier listă
Un fişier listă este un fişier text care conţine înregistrări de date delimitate care identifică numele fişierelor de importat şi locaţia acestora. Fiecare înregistrare poate să includă şi valori de metadate de asignat la document sau de asociat cu un fişier bază de date. Fişierul listă poate conţine şi una sau mai multe înregistrări de ataşamente de importat pt. un document. Consultaţi Importul ataşamentelor în timpul importului de fişiere listă.
Adăugaţi, editaţi sau copiaţi un job procesor de import, dacă selectaţi Sursă fişier listă din câmpul Sursă import din pagina Setări generale.
Pe pagina Setări generale, completaţi câmpurile variabilă locală prestabilită, Codare şi Format dată prestabilit.
Aceste câmpuri îi permit procesorului de import să citească corect fişierele listă în funcţie de variabila dvs. locală.
Pe pagina Profil document, mapaţi câmpurile de Metadate de captare la valorile din fişierul listă, identificând poziţia câmpului din fişierul listă cu ajutorul atributelor de metadate Câmp 1 - Câmp n. Puteţi mapa şi câmpuri la nivel de sistem, aşa cum este descris în Configurarea asignării de metadate în timpul importului.
De exemplu, pt. a mapa un câmp de metadate ID client
cu primul câmp din fiecare înregistrare din fişierul listă, selectaţi câmpul ID client
din tabelul Mapări câmpuri metadate, faceţi clic pe şi selectaţi Câmp 1 în câmpul Atribute metadate din dialogul Mapări câmp metadate.
Completaţi setările pa pagina Setări sursă import.
În câmpul Mască/măşti fişiere, indicaţi tipul de fişiere de importat, prin introducerea unei extensii. Specificaţi *.* pt. a importa toate fişierele. Separaţi măştile multiple cu un caracter punct şi virgulă (;).
Pt. a monitoriza şi importa fişiere listă din subfolderele din cadrul unui folder, selectaţi câmpul Procesare subfoldere.
Din opţiunile Creare set nou, indicaţi dacă se creează un set nou pt. fiecare fişier listă sau folder importat. Când creaţi un set per folder, fiecare subfolder procesat va crea un set nou.
În câmpul Delimitator câmp, indicaţi cum sunt delimitate câmpurile în fişierul listă. Folosiţi un delimitator care nu se va folosi în metadatele fişierului listă.
De exemplu, introduceţi | (bară verticală), , (virgulă) sau ~ (tildă).
În câmpul Maximum de câmpuri per document, indicaţi un nr. maxim de câmpuri din fişierul listă de mapat la câmpurile de metadate.
În câmpul Poziţie câmp fişier document, introduceţi poziţia câmpului din fişierul listă pt. numele şi locaţiile fişierelor document. De exemplu, introduceţi 1
dacă primul câmp din fiecare înregistrare din fişierul listă identifică o cale şi un nume de fişier document.
Notă:
Dacă poziţia câmpului pt. fişierul document nu conţine o cale către fişierul de importat, se presupune că fişierul este situat în acelaşi folder cu fişierul listă procesat.
În câmpurile Postprocesare fişier listă, indicaţi modul de modificare a fişierelor listă după import, pt. a nu mai fi importate din nou dacă jobul este rulat în mod regulat. Cu alte cuvinte, trebuie să schimbaţi numele fişierelor listă pt. a nu mai corespunde cu Masca/Măştile de fişiere precizate pt. job. Le puteţi şterge, le puteţi modifica extensia sau le puteţi adăuga un prefix.
În câmpurile Postprocesare fişier document, indicaţi dacă doriţi să ştergeţi fişierele document şi ataşamentele acestora din locaţia indicată după importul finalizat cu succes.
Completaţi celelalte pagini ale jobului de procesor de import, aşa cum este descris în Adăugarea sau editarea unui job procesor de import.
Testaţi jobul de import de fişiere listă.
Când jobul se activează la frecvenţa indicată, procesorul de import verifică dacă există în folder fişiere listă care se potrivesc cu masca/măştile de fişier precizate, importă fişierele document şi ataşamentele acestora, identificate în fişierul listă, opţional populează câmpurile de metadate cu datele fişierului listă şi şterge sau redenumeşte fişierul listă.
La procesarea unui fişier listă, procesorul de import importă fişierele de documente, valorile metadatelor şi ataşamentele identificate în fişierul listă. Formatul pentru definirea unui ataşament în cadrul fişierului listă este:
@Attachment[delimiter][Attachment Type][delimiter][Attachment File]
sau
@Support[delimiter][Attachment Type][delimiter][Attachment File]
Se recomandă utilizarea comenzii @Attachment
.
Atunci când procesorul de import procesează o înregistrare de ataşament, el importă ataşamentul pentru documentul specificat în înregistrarea anterioară. Prin urmare, ataşamentul nu trebuie specificat ca prima înregistrare din fişierul listă. Specificarea ataşamentului ca fiind prima înregistrare va antrena o eroare.
Exemplul 11-1 Exemplu:
Doc1.TIF|Corp 1|Invoice @Attachment|PO|PO1.TIF Doc2.TIF|Corp 2|Invoice
În exemplul de mai sus, PO1.TIF
este importat ca ataşament de tip document pentru documentul Doc1.TIF
. Pentru un document pot fi specificate mai multe înregistrări de ataşamente.
Exemplul 11-2 Exemplu:
Doc1.TIF|Corp 1|Invoice @Attachment|PO|PO1.TIF @Attachment|Contract|Contract1.PDF @Attachment|Contract|Amendment1.PDF Doc2.TIF|Corp 2|Invoice
Dacă fişierul ataşamentului este un TIFF cu mai multe pagini, fiecare pagină este importată ca element de set separat şi asamblată într-un ataşament.
Cu un job de import folder, procesorul de import monitorizează un folder de import şi importă toate fişierele pe care le găseşte cu o mască de fişier specificată.
Asiguraţi-vă că Agentul de import fişiere este instalat şi funcţionează pe computerul dvs.Pentru a configura setările jobului procesor de import folder:
Adăugaţi, editaţi sau copiaţi un job procesor de import şi selectaţi Sursă folder din câmpul Sursă de import din pagina Setări generale.
Configuraţi setările din pagina Setări sursă import.
În câmpul Măşti fişiere, specificaţi tipul fişierelor de importat prin introducerea unei extensii (*.tif sau *.pdf, de exemplu). Specificaţi *.* pentru a importa toate fişierele. Separaţi măştile multiple cu un caracter punct şi virgulă (;).
Dacă doriţi ca procesorul de import să monitorizeze şi să importe fişiere din subfolderele din cadrul acestui folder, selectaţi câmpul Procesare subfoldere.
În câmpul Creare set nou, specificaţi dacă vreţi să creaţi un set nou cu fiecare fişier importat sau cu fiecare folder importat. Atunci când este creat un set pentru fiecare folder, sunt create seturi şi pentru subfolderele unui folder.
Când alegeţi opţiunea Per folder, caseta Număr maxim de fişiere importate per set este activată. Introduceţi un număr care nu depăşeşte 500.
În câmpul Fişier pregătit, introduceţi opţional un nume de fişier care trebuie să existe în folderul respectiv (şi în fiecare subfolder, dacă este cazul) înainte ca dosarul să fie procesat. Această opţiune întârzie procesarea unui folder, până când apare fişierul pregătit. Când procesarea este finalizată, fişierul pregătit este şters.
În câmpurile Ordine de procesare fişiere, specificaţi tipul de sortare primară şi secundară şi ordinea în care sunt procesate fişierele din folderul de import. Opţiunile pentru tipurile de sortare sunt: Niciunul (niciun tip de sortare), Nume fişier, Extensie fişier sau Data modificării fişierului, iar opţiunile pentru ordinea de sortare sunt: Ordine crescătoare sau Ordine descrescătoare.
În câmpurile Post-procesare fişiere, specificaţi modul de modificare a fişierelor după import, astfel încât acestea să nu fie importate din nou dacă operaţia este executată în mod regulat. Pentru acest lucru este necesar să modificaţi numele fişierelor, astfel încât acestea să nu mai corespundă cu Măşti fişiere specificate pentru jobul respectiv. Puteţi şterge fişiere, schimba extensia acestora sau adăuga un prefix la acestea. De asemenea, puteţi efectua curăţarea subfolderelor procesate selectând câmpul Ştergere subfolder procesat dacă este gol.
Testaţi jobul de import al folderului pentru a vă asigura că este activat la frecvenţa aleasă.
Pe pagina Profil document, puteţi configura modul de mapare a valorilor jobului de import la câmpurile de metadate din Content Capture în timpul procesării importului.
Pt. a configura asignarea de metadate în timpul importului:
Într-un job de procesor de import, selectaţi pagina Profil document.
În câmpul Profil prestabilit document, indicaţi un profil de document de asignat la documentele importate. Profilul selectat clasifică documentul. De exemplu, dacă utilizatorii deschid setul în client, este selectat acest profil de document.
În tabelul Mapări câmpuri de metadate, mapaţi câmpurile de metadate din Content Capture la valorile specifice pt. sursa de import selectată.
În coloana Câmp metadate, selectaţi un câmp Capture de populat şi faceţi clic pe Editare. Indiferent de profilul prestabilit de document selectat, toate câmpurile de metadate din procedură sunt disponibile pt. mapare.
Finalizaţi setările în dialogul Mapări de câmpuri de metadate.
Selectaţi o valoare de metadate pt. sursa de import în câmpul Atribute metadate. Pt. a popula cu o valoare prestabilită, selectaţi Valoare prestabilită în acest câmp, apoi indicaţi valoarea în câmpul Valoare prestabilită.
Într-un job de import folder, selectaţi din atributele legate de folder, fişier sau cale, listate în acest tabel:
Atribut de sistem | Valoare pt. calea exemplu pt. fişierul importat (/import/expenses/20200426/Customer1.pdf) |
---|---|
Nume fişier |
Customer1.pdf |
Nume fişier de bază |
Customer1 |
Extensie fişier |
|
Cale folder |
/import/expenses/20200426 |
Nume folder |
20200426 |
Cale fişier completă |
/import/expenses/20200426/Customer1.pdf |
Data/Ora modificării fişierului |
Data/Ora modificării fişierului - valoare sistem |
Importare nume gazdă agent |
Numele gazdă al computerului pe care este instalat Agentul de import fişiere. |
Într-un job de import e-mail, selectaţi dintre atributele aferente mesajului de e-mail, listate în acest tabel:
Atribut de sistem | Descriere |
---|---|
Nume De la |
Alias nume al adresei De la |
Adresă De la |
Adresă de e-mail expeditor |
Nume răspuns |
Nume de răspuns pt. mesaj |
Adresă de răspuns |
Adresă de răspuns pt. mesaj |
Nume destinatari |
Colecţie de nume de destinatari pt. mesaj |
Adrese destinatari |
Colecţie de adrese de destinatari pt. mesaj |
Folder |
Numele folderului din care s-a obţinut mesajul |
Data primirii |
Data şi ora primirii mesajului |
Data trimiterii |
Data şi ora trimiterii originale a mesajului |
Subiect |
Subiectul mesajului |
Importanţă e-mail |
Valoare de prioritate scăzută, normală şi ridicată pt. mesaj |
MessageId |
ID unic al mesajului |
În orice job de import, selectaţi din atributele comune de sistem listate în acest tabel:
Atribut de sistem | Descriere |
---|---|
Dată/Oră import |
Data şi ora la care s-a importat setul |
Nume job import |
Numele asignat jobului de procesor de import |
Valoare prestabilită |
Valoarea prestabilită asignată conform specificaţiilor |
Mapaţi alte câmpuri de metadate în tabelul Mapări câmpuri de metadate, conform necesităţilor.
Setările de post-procesare vă permit să controlaţi ce se întâmplă după ce procesarea importului finalizează un set.
Pentru a configura post-procesarea pentru un job procesor de import: